Nieuws

Nieuw adres in Vrachelen!

Wednesday 13 Jan 2021

Nieuw adres in Vrachelen!

Vanaf januari 2021 is mijn praktijk in Oosterhout gevestigd op een fijne, nieuwe plek: De Waard 5A, waar ik samen ga werken met het paramedisch team van Norbert Klijn van Fysio- en Manuele Therapie Vrachelen!Lockdown! Logopedie Talk2Me blijft open!

Monday 14 Dec 2020

Lockdown! Logopedie Talk2Me blijft open!

Nederland is in lockdown. Gelukkig staat logopedie een cruciaal beroep en staat logopedie op de lijst van uitgezonderde contactberoepen. Dat betekent dat de praktijk geopend is.Monday 14 Dec 2020Nu Logopedie nodig? In Corona tijd?

Tuesday 17 Mar 2020

Nu Logopedie nodig? In Corona tijd?

Ondanks het Corona virus kan ik je verder helpen als  je een hulpvraag hebt op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor of het slikken!

Bel me gerust op of meldt jezelf via de website aan.

Dan zal ik met jou de mogelijkheden bespreken, zoals online logopedie, en kijken we  samen wat het beste voor jou zal werken. Verkouden, hoesten of koorts? Blijf aub thuis!

Tuesday 10 Mar 2020

Verkouden, hoesten of koorts? Blijf aub thuis!

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord Brabant om bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Blijf dus in dat geval thuis en kom aub niet naar de praktijk! Zo helpen we allemaal mee om het Corona virus niet verder te verspreiden! Dank u wel!Dag van de logopedie

Friday 6 Mar 2020

Dag van de logopedie

Vandaag, 6 maart, is het de (Europese) dag van de logopedie. Dit jaar vragen we aandacht voor  taalontwikkelingsstoornissen (TOS) en de invloed op lezen en schrijven. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 7 % van de kinderen op de basisschool een TOS heeft. Dat zijn 2 kinderen in een schoolklas van 30 leerlingen!In het nieuws; Centrum voor Vitaliteit

Wednesday 5 Feb 2020

In het nieuws; Centrum voor Vitaliteit

Trots op ons nieuwe Centrum voor Vitaliteit!

Samenwerken en streven om iemand's leven weer in balans te krijgen!Logopedie Talk2Me komt naar Made!!!

Wednesday 4 Sep 2019

Logopedie Talk2Me komt naar Made!!!

Nog een paar dagen en dan ..... open ik  mijn nieuwste locatie in Made!

# Centrum voor Vitaliteit # samenwerking # zin in!!! Op naar audit proof!

Monday 2 Sep 2019

Op naar audit proof!

De eerste week van september ben ik goed gestart! #richtlijn dossiervorming#organisatiecheck# 

En hard werken loont! Ik heb de training met succes afgerond!Verhuisbericht kinderlogopedie Talk2Me Dorst naar Op Stoom Dorst

Tuesday 26 Mar 2019

Verhuisbericht kinderlogopedie Talk2Me Dorst naar Op Stoom Dorst

Vanaf 1 april 2019 is er een aparte locatie waar ik alle kinderen verwelkom; binnen het gebouw Sjobus van Op Stoom, Cypressenstraat 11, 4849 AN Dorst, bied ik algemene en gespecialiseerde kinderlogopedie (oa  SI Therapie, Prompt Therapie, OMFT Therapie). 

Tot ziens allemaal!