Ervaringen

17 May 2023 16:01 Annie Kuiper schreef:

Ik heb 1,5 jaar lang stemproblemen gehad; behandeling door KNO Arts en Internist; vanaf nov. 2022 t/m mei 2023 logopedie door Inge;Dank zij de internist en Inge heb ik nu mijn stem weer terug; Inge bedankt voor alles Annie Kuiper

17 May 2023 15:44 Annie Kuiper schreef:

Ervaringen

25 Apr 2023 14:19 Charlotte schreef:

Vanwege stemklachten (hees worden, stem verliezen) door long covid werd ik getipt om de hulp van Inge in te schakelen. Door heldere uitleg, tips en simpele oefeningen heb ik geleerd om weer goed adem te halen en mijn adem goed te gebruiken bij het praten. Ik kan nu weer praten zonder mijn stem te verliezen.
Inge is een enthousiaste, sympathieke vrouw. Ze toonde zich betrokken bij mijn herstelproces en verwees, waar nodig, door naar o.m. een manueel therapeut om mijn verkrampte nekspieren te laten masseren. Heel fijn hoe zij meedacht. Ik beveel Inge van harte aan als logopediste!

01 Mar 2023 12:42 Cindy schreef:

Nadat ik bij meerdere verkoudheden mijn stem steeds kwijtraakte, kreeg ik hulp van Inge. Met hele makkelijk toepasbare tips, adviezen en vaardigheden blijft mijn stem zoals het hoort. Zelfs tijdens carnaval!

04 Jan 2023 08:07 Lieke schreef:

Vanwege adem- en stem klachten door post-covid kwam ik bij Inge terecht. De tips en oefeningen hebben geholpen in m'n herstel en bieden houvast om goed voor mijn stem te zorgen. Inge straalt positieve energie uit en je voelt je direct op je gemak.

03 Jan 2023 11:26 Stan schreef:

Tijdens mijn long covid kreeg ik onder meer problemen met mijn stem, waardoor ik bij Inge terecht kwam. Mede door haar deskundigheid en haar jarenlange ervaring, werd de oorzaak van mijn stemproblemen door haar duidelijk in beeld gebracht, zoals onder meer een verkeerde houding, een verkeerd gebruik van mijn stem e ademhaling. Door haar duidelijke uitleg en haar vele goede tips en een aantal oefeningen verbeterde mijn stem en ademhaling zeer snel waardoor ik weer op mijn oude niveau kan spreken zonder buiten adem te raken of de sterkte van mijn stem te verliezen. Kortom zij heeft mij ontzettend goed geholpen en is ook zeer betrokken geweest bij mij met haar warme vriendelijke persoonlijkheid. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren en kan haar als logopedist zeer aanbevelen. Inge bedankt!

09 Dec 2022 13:36 A.Hessels schreef:

Professionele begeleiding bij stemproblemen, goede tips en behandeling, prima aanpak
volgens -de toon zet de muziek- :)

27 Nov 2022 18:57 José schreef:

Na longonsteking en covid 19 had ik tijdens het zingen problemen met mijn stem en ademhaling.
Inge heeft mij hier veel tips voor gegeven.
Waardoor ik nu weer goed mee kan binnen het koor.
Ik ben er nog lang niet maar de oefeningen van inge zie ik het heel positief tegemoet.
Dank je wel inge

27 Nov 2022 15:31 Johan schreef:

Inge heeft mij geholpen na probleem met mijn keel na long covid.
Geeft goede tools voor verbetering van klachten.
Is een kundig en prettig iemand , om bij in behandeling te zijn.

09 Nov 2022 11:04 Steffie schreef:

Inge heeft mij super goede tips gegeven waardoor ik binnen no-time mijn stem terug had! Ik zie Inge als een vrouw met onwijs veel kennis, die een grote backpack aan tools bezit. Bedankt Inge!

07 Nov 2022 09:49 Janneke schreef:

Na jaren van het zingen met passie bij verschillende koren liet mijn zangstem het afweten. Mijn stem was schor en snel geïrriteerd en van zingen kwam haast niets meer. Ik kwam bij Inge terecht en door haar professionele aanpak en positieve ondersteuning kon ik binnen een paar maanden weer zingen. Daar ben ik super blij mee. Ook weet ik hoe ik goed voor mijn stem kan blijven zorgen met laxvox.
Bedankt Inge, ben je zeer dankbaar.

06 Jul 2022 16:41 Harrie souwen schreef:

Ik heb longcovid en ivm ademklachten kwam ik bij bij Inge.zij heeft me geholpen weer goed te leren ademen en mijn longen te gebruiken,waardoor ik flink ben opgeknapt en de andere therapieen beter aansloegen.Inge is zeer kundig en betrokken.

30 Jun 2022 11:50 Renaldo schreef:

Ik heb een aantal behandelingen voor keelklachten gehad bij Inge.
Inge is een vakvrouw pur sang die zeer betrokken is bij haar clienten. Ze heeft een enorme schat aan kennis en weet dat dan ook zorgvuldig over te brengen. Je krijgt verschillende soorten oefeningen mee die je zelf thuis kan uitvoeren naast de behandelingen van Inge.
Logopedie-talk2me is een praktijk waar de cliënt centraal staat.
Dank je voor de behandelingen.

20 Jun 2022 18:16 Margot schreef:

Na al een aantal dagen mijn stem kwijt te zijn heb ik Inge ingeschakeld voor hulp. Ze pakte mijn toch wel zeer acute vraag snel op en kwam met goede tips! Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

05 Jul 2020 18:43 Berthi schreef:

Inge is een spontane, vrolijke, enthousiaste en vakbekwame logopediste. Door goed te luisteren, kijkt ze samen met jou, wanneer de klachten zijn ontstaan, hoe ze zijn ontstaan, ze legt de mogelijke oorzaken van je klachten met behulp van beeldmateriaal en het voorhouden van een spiegel uit en ze gaat samen met jou aan de slag om je klachten te verminderen en te verhelpen. Ik heb Inge als een hele fijne logopediste ervaren!! Nogmaals bedankt Inge.

Teken het gastenboek

Plaats reactie