Ervaringen

18 Jan 2024 11:32 Carien Aarts schreef:

Door post covid en stem klachten is Inge ingeroepen.
Zee heeft me oefeningen voor mijn stem en de lengte van mijn zinnen gegeven.
Daarbij gaf ze ook praktische tips hoe om te gaan met mijn klachten
Door op mijn houding en mijn energie te letten gaat het een heel stuk beter.
Ik ben me bewust hoe ik mijn adem gebruik en daardoor is er veel verbetering.
Inge dankjewel voor je duidelijke aanwijzingen en spontaniteit

15 Jan 2024 18:28 Lia van Beek schreef:

Ik ben enorm geholpen door Inge, heb er veel baat bij gekregen, ik heb geen last meer gehad van mijn keel
Dank hiervoor Inge.

30 Dec 2023 16:48 Henk schreef:

Na een schildklier operatie was ik aardig van mijn stem af.
op verzoek van de chirurg ben ik bij Inge terecht gekomen.
ze heeft me met haar technieken, en haar rustige manier van aanpak weer helemaal mijn oude stem terug gegeven.
dank je dat je me zo goed geholpen hebt.
jou passie, dat is je werk.

07 Dec 2023 12:03 Eunice schreef:

Wat een vakvrouw die Inge! Mijn vervelende globus gevoel is volledig verdwenen. Als het weer terugkomt, weet ik goed wat kan helpen. Heel fijn!

06 Oct 2023 18:32 Addy Sprangers schreef:

Bij mij is een longtumor geconstateerd en er werd één/derde van mijn rechterlongkwab weggehaald na een mediastinoscopie om er zeker van te zijn dat er geen verdere uitzaaingen waren.Als bijwerking was ik mijn stem bijna helemaal kwijt. De longarts stuurde me door naar een logopediste en zo kwam ik bij TALK2ME en Inge Oosterwijk terecht. 1e x was de opdracht: veel neuriën de hele dag door. 2e bezoek kwam de LAX VOX methode te voorschijn, met n flesje water en ‘n slangetje daarin oehoe etc, 3ex flotteren en wat werkte die hele methode goed
Bij de KNO arts bleek dat ik weer gewoon kon zingen en mijn stembanden die beschadigd waren, waren bijna helemaal hersteld. Ik ben enorm goed geholpen, en zing weer als n vogel!

05 Sep 2023 18:08 Marijke schreef:

Door extreme spanningsklachten en hyperventilatie, kon ik niet goed meer eten. Het eten bleef steeds in mijn keel hangen Mijn keelspieren waren heel erg gespannen. Ik ben zo dankbaar dat ik bij Inge terecht kon voor mijn klachten. Ze heeft me geholpen door advies te geven hoe te slikken, mijn keelspieren gemasseerd en mij geleerd hoe ik dit thuis zelf kon doen. Door haar uitleg nam zij mijn angst en paniek weg en ging het snel stukken beter. Ik raad Inge van harte aan. Inge ontzettend bedankt voor je hulp !

01 Aug 2023 19:15 Tess schreef:

Inge heeft mij goed geholpen met de stemproblemen die ik ervaarde. Ze heeft goede tips gegeven en daarbij altijd de tijd genomen om mij zo goed mogelijk te helpen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren!

05 Jul 2023 12:31 Henk Berendsen schreef:

Door longcovid kreeg ik ademhalingsklachten en verslikte ik mezelf regelmatig. Inge heeft mij door ademshalingsoefeningen en een paar goede tips erg goed geholpen.
Bij deze nog erg bedankt.

01 Jul 2023 11:09 Catharina schreef:

Nadat ik aan mijn stembanden was geopereerd moest ik weer leren praten. Dankzij Inge met haar goede behandeling en tips kan ik nu weer goed spreken . Wat een vakvrouw.

19 Jun 2023 12:03 Jolande Brock schreef:

Na corona kreeg ik longcovid en daarna ook nog neuropathie. Ik kon mijn eten niet doorslikken, moest steeds kokhalzen. Na het eerste bezoek van Inge kon ik weer eten doordat ze me heeft geleerd hoe Wel goed te slikken. Sindsdien gaat het goed. Met ademhalings-oefeningen en tips is ook dat weer genormaliseerd.
Grote dank Inge.

02 Jun 2023 17:00 Kees Bosman schreef:

COPD heeft nogal wat invloed op het dagelijks functioneren en heb ik op advies van mijn Fysiotherapeute contact opgenomen met Inge. Na een intake en een grondige inventarisatie is een plan opgesteld, stap 1: adem management, stap 2: diverse technieken trainen en toe te passen. Geweldige resultaten die zich tonen in de” rust en controle “die ik door Inge heb terug gewonnen.
Inge dank voor je support.

17 May 2023 16:01 Annie Kuiper schreef:

Ik heb 1,5 jaar lang stemproblemen gehad; behandeling door KNO Arts en Internist; vanaf nov. 2022 t/m mei 2023 logopedie door Inge;Dank zij de internist en Inge heb ik nu mijn stem weer terug; Inge bedankt voor alles Annie Kuiper

25 Apr 2023 14:19 Charlotte schreef:

Vanwege stemklachten (hees worden, stem verliezen) door long covid werd ik getipt om de hulp van Inge in te schakelen. Door heldere uitleg, tips en simpele oefeningen heb ik geleerd om weer goed adem te halen en mijn adem goed te gebruiken bij het praten. Ik kan nu weer praten zonder mijn stem te verliezen.
Inge is een enthousiaste, sympathieke vrouw. Ze toonde zich betrokken bij mijn herstelproces en verwees, waar nodig, door naar o.m. een manueel therapeut om mijn verkrampte nekspieren te laten masseren. Heel fijn hoe zij meedacht. Ik beveel Inge van harte aan als logopediste!

01 Mar 2023 12:42 Cindy schreef:

Nadat ik bij meerdere verkoudheden mijn stem steeds kwijtraakte, kreeg ik hulp van Inge. Met hele makkelijk toepasbare tips, adviezen en vaardigheden blijft mijn stem zoals het hoort. Zelfs tijdens carnaval!

04 Jan 2023 08:07 Lieke schreef:

Vanwege adem- en stem klachten door post-covid kwam ik bij Inge terecht. De tips en oefeningen hebben geholpen in m'n herstel en bieden houvast om goed voor mijn stem te zorgen. Inge straalt positieve energie uit en je voelt je direct op je gemak.

Teken het gastenboek

Plaats reactie